Keuringen

Het regelmatig keuren van uw installaties en gereedschap is zeer belangrijk! Staat u er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen? Laat uw elektrische installatie eens in de 3 jaar controleren om eventuele problemen te voorkomen en achterstallig onderhoud aan te pakken. 

Bijlsma Elektro & Techniek is lid van Techniek Nederland en kan de installaties bij u thuis controleren. Techniek Nederland is de brancheorganisatie van alle installateurs in Nederland, die ruim vijfduizend installateurs vertegenwoordigt.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van NEN3140 inspecties. Hierbij kijken wij of de elektrische installaties en bijbehorend apparatuur voldoen aan de veiligheidsnormen. Een NEN 3140 inspectie bestaat uit een visuele inspectie en een inspectie door metingen en beproevingen. Daarnaast doen wij ook een thermografische inspectie als aanvulling op de NEN3140 inspectie. Met een warmtebeeldcamera maken wij opnames van de verdeelinrichtingen om zo eventueel brandgevaar op te sporen. 

Behalve voor uw eigen veiligheid en energiebesparing, is het verzekeringstechnisch ook verstandig om uw installaties regelmatig te laten keuren. Bedrijven kunnen ook gebruik maken van de diensten van Bijlsma Elektro & Techniek voor het keuren van gereedschap.

Voor meer informatie over keurmerken, keuringen en certificering kunt u contact met ons opnemen.

Keuringen

Elektrotechniek

Lees meer
 

Brand- en inbraakbeveiliging

Lees meer