Over ons

Bijlsma Elektro- en Beveiligingstechniek is een jong en dynamisch bedrijf dat bestaat uit 3 specialisten. Bijlsma Elektro- en Beveiligingstechniek is begonnen in 1990 en inmiddels landelijk erkend als specialist op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging.

De elektro- en beveiligingstechniek blijft zich ontwikkelen. Wij spelen hier op in en helpen u graag aan de nieuwste technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handige besturingssystemen of alarmsystemen die aan uw mobiele telefoon gekoppeld zijn.

Bij Bijlsma Elektro- en Beveiligingstechniek kunt u terecht voor installatie- en gereedschapskeuringen en alle vormen van elektro, beveiliging en databekabeling. En natuurlijk ook voor het nodige advies. Heeft u te maken met een storing? U kunt ons zeven dagen per week, 24 uur per dag bereiken voor storingsdiensten.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt lichtplan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van advies over energiebesparende lampen en zullen het gehele lichtplan voor u installeren. Wij werken veel met LED verlichting. LED verlichting is de meest moderne en energiezuinige vorm van verlichting. Vindt u het lastig om in te denken wat voor soort verlichting voor u geschikt kan zijn? U bent van harte welkom in onze showroom!

Heeft u vragen, een reparatie, meting of wilt u een vrijblijvende offerte? 
Neem dan contact met ons op.

Elektrotechniek

Lees meer
 

Brand- en inbraakbeveiliging

Lees meer